The Haarlem Project

Vanuit mijn persoonlijke ervaring wil ik graag anderen begeleiden en helpen. Door de crisis ben ik failliet gegaan en alles kwijtgeraakt.

Doordat mijn bedrijf geregistreerd stond als eenmanszaak ben ik niet alleen mijn bedrijf kwijt geraakt, maar ook mijn persoonlijke bezittingen als mijn huis, spaarrekening, spullen van waarde, e.d. (aangezien je met een eenmanszaak ook persoonlijk aansprakelijk bent). Ik ben uiteindelijk in de schuldhulp verlening terecht gekomen. Na 3 jaar ben ik afgelopen april ‘schoon’ verklaard. Deze drie jaren (en 3 jaren voorafgaand aan de schuldhulp verlening) waren alles behalve makkelijk, maar ik geloof oprecht dat je met een positieve instelling en gesprekken met de juiste mensen er weer bovenop kunt komen. Ik ben daar het levende voorbeeld van en klaar om anderen te gaan helpen.

The Haarlem Project
Ik was meteen enthousiast toen de optie zich voordeed mensen te gaan begeleiden in The Haarlem Project. En met een trots gevoel mag nu mededelen dat ik als een van de coaches deelneem aan dit project. Het is vergelijkbaar met het Amsterdam project uit 2016, waarin 5 daklozen een geld bedrag krijgen en op de voet gevolgd worden hoe ze daarmee omgaan.  Het enige verschil is dat The Haarlem Project niet gevolgd wordt door de media. Uiteraard zal ik zelf wel de voortgang vastleggen in korte verslagen op mijn website.

 

 

Advertentie

4 reacties op “The Haarlem Project

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s