Over

Albert Keevel

Ik ben Albert Keevel. Recentelijk de Verenigde Senioren Partij (VSP) in Haarlem opgestart en voorheen fractie-assistent van de lokale partij, Trots Haarlem.

Mijn leven is niet over rozen gegaan.

Evengoed. Ik ben de weg naar mijn herstel op 13 april 2013 ingeslagen.

Door ‘de economische crisis’ in Nederland ben ik, als zelfstandig ondernemer, failliet gegaan en ik ben alles kwijtgeraakt. Ik had een glasservice-bedrijf. Doordat mijn bedrijf geregistreerd stond als eenmanszaak ben ik niet alleen mijn bedrijf kwijtgeraakt, maar ook al mijn persoonlijke bezittingen, mijn huis, mijn spaarrekening, mijn pensioen, al mijn spullen van waarde. Ik ben op 13 april 2013 in de schuldhulpverlening terecht gekomen.

Ik ben ‘schoon verklaard’.

Op 13 april 2016 heb ik die periode in mijn leven kunnen afsluiten. Ik was op die datum schuldenvrij. Deze drie jaren (en de 3 jaren voorafgaand aan de schuldhulpverlening) waren allesbehalve makkelijk, maar ik geloof oprecht dat je met een positieve instelling en gesprekken met de juiste mensen er weer bovenop kunt komen. Ik ben daar het levende voorbeeld van. Ik ben klaar om anderen te gaan helpen.

Trots Haarlem

In september 2014 ben ik fractie-assistent van Trots Haarlem geworden. Ik heb hiermee een prachtige nieuwe invulling aan mijn leven gegeven. Op 21 maart 2018 vonden er nieuwe Gemeenteraadsverkiezingen plaats. Hier ben ik derde op de lijst geworden.

Stralingsgevaar

In de afgelopen 4 jaar heb ik mij vooral ingezet om het stralingsgevaar van zendmasten in Haarlem en Omstreken onder de aandacht te brengen. Dat gevaar is groot en gaat ten koste van de gezondheid van inwoners van Haarlem. Met name van mensen die een woning huren.

The Haarlem Project

Ik ben ervaringsdeskundig. Vanuit mijn persoonlijke ervaring wil ik graag anderen begeleiden en helpen. Ik was meteen enthousiast toen de optie zich voordeed mensen te gaan begeleiden in The Haarlem Project. En met een trots gevoel mag ik nu mededelen dat ik als een van de coaches deelneem aan dit project. Het is een voortvloeisel van het Amsterdam Project uit 2016/2017, waarin 5 dakloze mensen een geldbedrag kregen en door Beau van Erven Dorens en de camera gevolgd werden.  In The Haarlem Project worden de mensen niet gevolgd door de camera. Wel verschijnen er artikelen in verschillende kranten. Uiteraard zal ik zelf wel de voortgang vastleggen in korte verslagen op mijn website.

 

Advertentie